Terug naar agenda

Open dag / info leergangen Kifungo Opleidingen 18-07-2024

Informatiebijeenkomst over de leergangen van de School voor Levende Wijsheid / Kifungo Opleidingen. In deze ochtend van 9.30 tot 12 uur kun je kennismaken met diverse opleidingen en programma's, de opleiders en de plek "de Renske Hoeve.

Route beschrijving

Als je vanuit het oosten, midden, zuiden of het westen komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Apeldoorn Noord en ga je bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Daarna weer rechtsaf en kom je langs het kanaal op de hoogte van de 2e brug sla je rechtsaf de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let dan op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve en Stal de Freiberg.

Als je vanuit het noorden komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Vaassen. Je slaat rechtsaf. Bij de rotonde rijdt je driekwart en volgt de weg langs het kanaal tot je op de hoogte van de 2e brug linksaf slaat de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve links gelegen en Stal de Freiberg. Parkeren kan links op het gras voor de fruitbomen.

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00