Terug naar agenda

Info-bijeenkomst “Systemisch/Sjamanistisch Werken met paarden” 11 okt 2023

In maart 2024 start de SWP11 bij deelname van 8 personen (max.12 personen). De opleiding sluit 11 maanden later af. Tijdens de informatie/kennismakingsbijeenkomst krijg je de gelegenheid om kennis te maken met de plek, de paarden, de opleiders, de mede geïnteresseerden en het lesmateriaal. Heb je vragen? Stel ze tijdens deze bijeenkomst of kom op de lijn. Meld je vrijblijvend aan. Je bent van harte welkom.

Route beschrijving

Als je vanuit het oosten, midden, zuiden of het westen komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Apeldoorn Noord en ga je bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Daarna weer rechtsaf en kom je langs het kanaal op de hoogte van de 2e brug sla je rechtsaf de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let dan op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve en Stal de Freiberg.

Als je vanuit het noorden komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Vaassen. Je slaat rechtsaf. Bij de rotonde rijdt je driekwart en volgt de weg langs het kanaal tot je op de hoogte van de 2e brug linksaf slaat de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve links gelegen en Stal de Freiberg. Parkeren kan links op het gras voor de fruitbomen.

Helaas is het niet meer mogelijk om voor dit evenement je in te schrijven.