Systemische Paard(en)begeleiding / coachingdag 22-10-2021

Datum

19-10-2021

Tijd evenement:

22:22

Locatie evenement:

De Renske Hoeve

De begeleider werkt met het principe van systemisch werken. Wie of wat wordt uitgesloten? Hoe zit het met de balans tussen geven en nemen? En klopt de ordening? Paard en/of kudde representeert iets of iemand uit het systeem van herkomst (familie) of gericht op organisatie het organisatiesysteem. Ook wordt er gewerkt met de natuurlijke wetmatigheden. Alles uit de natuur doet mee en vormt het geheel waarin de sessie plaatsvindt. Met behulp van representanten ontstaat een opstelling en paard en/of kudde en of andere dieren laten iedere keer in beweging zien wat er aan de orde is. De uitkomst in de sessie werkt door in de helende ziel van de deelnemer. Het van top tot teen ervaren dat het is zoals het is, maakt fundamentele beweging/ontwikkeling mogelijk.

Aanmelden:

Ticket Type:

Coachklant (particulier)
1 Left:
Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket: 275,00
Representant
2 Left:
Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket: 75,00
Hoeveelheid: Totaal

FAQ evenement

Wat moet ik mee nemen

We gaan buiten werken met paarden. Het is verstandig en raadzaam dat je laagjes kleding draagt en stevige laarzen/schoenen die vies mogen worden. Vergeet je niet je eigen lunch mee te nemen. Er is een koelkast om je meegenomen etenswaren op te bergen.

Routebeschrijving

Als je vanuit het oosten, midden, zuiden of het westen komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Apeldoorn Noord en ga je bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Daarna weer rechtsaf en kom je langs het kanaal op de hoogte van de 2e brug sla je rechtsaf de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let dan op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve en Stal de Freiberg. Als je vanuit het noorden komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Vaassen. Je slaat rechtsaf. Bij de rotonde rijdt je driekwart en volgt de weg langs het kanaal tot je op de hoogte van de 2e brug linksaf slaat de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve links gelegen en Stal de Freiberg. Parkeren kan links op het gras voor de fruitbomen.

Locatie evenement:

10/3
  • De Renske Hoeve
  • Broeklanderweg 64
  • Beemte Broekland
  • Gelderland
  • Nederland

Event gegevens

  • 22-10-2021 09:30 - 17:00
ADD TO YOUR CALENDAR