Informatie bijeenkomst “Systemisch/Sjamanistisch Werken met de paarden” SWP8 29 jan 2021

Datum

18-01-2021

Tijd evenement:

07:48

Locatie evenement:

De Renske Hoeve

Op 12 februari starten de basisblokken van de opleiding SWP+basis bij deelname van 8 personen (max.12 personen). Mensen die de basis al hebben gedaan starten in deze SWP op 19 mei en de opleiding sluit af op 5 februari 2022.

Tijdens de informatie/kennismakingsbijeenkomst krijg je de gelegenheid om kennis te maken met de plek, de paarden, de opleiders, de mede geïnteresseerden en het lesmateriaal.

Heb je vragen? Stel ze tijdens deze bijeenkomst of kom op de lijn.

Meld je vrijblijvend aan. Je bent van harte welkom.

Kijk voor inhoudelijke informatie over deze opleiding op de website: paardencoachingopleiding.nl

Hartelijke groet,

Eva, Nita en Coby

Aanmelden:

Ticket Type:

Belangstellende
10 Left:
Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket: 0,00
Hoeveelheid: Totaal

FAQ evenement

Routebeschrijving

Als je vanuit het oosten, midden, zuiden of het westen komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Apeldoorn Noord en ga je bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Daarna weer rechtsaf en kom je langs het kanaal op de hoogte van de 2e brug sla je rechtsaf de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let dan op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve en Stal de Freiberg. Als je vanuit het noorden komt op de A50 verlaat je de snelweg bij afslag Vaassen. Je slaat rechtsaf. Bij de rotonde rijdt je driekwart en volgt de weg langs het kanaal tot je op de hoogte van de 2e brug linksaf slaat de Broeklanderweg op. Die volg je zo’n 2,3 km. Let op de nummerbordjes langs de weg. Rechts vind je nummer 64/66. Je rijdt de laan op en komt bij de Renske Hoeve links gelegen en Stal de Freiberg. Parkeren kan links op het gras voor de fruitbomen.

Locatie evenement:

Totaal aantal plekken beschikbaar 15 (10 Links)
  • De Renske Hoeve
  • Broeklanderweg 64
  • Beemte Broekland
  • Gelderland
  • Nederland

Event gegevens

  • 29-01-2021
    14:00 - 17:00
ADD TO YOUR CALENDAR